Tuesday, 6 August 2019

Outdoor Shoot With Fazrien Official

Assalamualaikum gais!

Cik RA suka tengok gambar-gambar dari photog yang dikenali sebagai Ayien Fazrien. Sebab mmg teringin nak rasa sentuhan shoot darinya, cik RA deal untuk win-win shoot. Cik RA lagi prefer untuk shoot pada hari weekend sebab cuti, so senang nak shoot dengan lebih lama dan banyak gambar. Tapi disebabkan photog ni super busy, terpaksa shoot hari bekerja.

After 2 weeks tertangguh nak shoot, semalam dah pun tercapai. Even dalam tempoh tak lama shoot sebab dah agak lewat, tapi gambar-gambar yang cik RA dapat , cik RA cukup suka dengan hasilnya.

Bagi yang masih tercari-cari photog untuk any shoot boleh contact photog Ayien Fazrien. Photog pun jenis friendly and sempoi gila.

Photog: Ayien Fazrien


~Tetaplah tersenyum walau beribu duka menghampiri. Satu senyuman menyembunyikan beribu perasaan. Pilihlah untuk tersenyum kerana senyuman itu lagi indah dari tangisan duka~ QOTD BY CIK RA








I love all the picture

No comments:

Post a Comment