Tuesday, 9 July 2019

Studio Shoot - Mek Ganu Studio

Assalamualaikum.

Dah lama cik RA teringin nak shoot pakai gaun kembang setaman, nak feeling ala-ala princess sikit. Alhamdulillah dah tercapai. Maaf cik RA tak jemput rakan-rakan blogger semua untuk majlis cik RA. Haha, gurau jer.




Cik RA sangat suka dengan soft look mcm ni.  Cik RA pakai lipmatte sobella kod mahsuri untuk majlis kahwin harini. Eh, untuk studio shoot aje. Bride alone. Pengantin lelaki sesat. :D. Cik RA mmg dah jatuh cinta dgn lipmatte sobella sbbnya lipmatte ni sgt ringan bila apply di bibir & color semua cantik. Untuk detail & order boleh klik link fb https://www.facebook.com/ainnur.damiasyafiqah




BTS


Cik RA tidur dulu ye.














I love all the picture. 

Studio shoot

Mua: Chumie Bakar

Gaun by: Eyka Qaa

Tudung: Miracle Fashion.my

Studio: Mek Ganu Studio

Photog: Norain Yusoff 


No comments:

Post a Comment